Houten buitenkeuken

 15.000,00

  • 3D tekening van uw project
  • Houten buitenkeuken op maat gemaakt
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • We gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent
  • Prijs is een richtprijs
  • Al meer dan 3000 overkappingen gebouwd
Offerte aanvragenplan adviesgesprek

Is een buitenkeuken altijd al uw droom geweest? UwVerandaSpecialist kan u helpen deze realiseren. We hebben veel expertise opgebouwd bij de bouw van de vele buitenkeukens die wij zelf ontworpen hebben. We kennen de “kneepjes van het vak”, de “tips and the trics”, de “Do’s and Dont’s”.
Geheel naar uw wens
U kunt bij UwVerandaSpecialist terecht voor een alleenstaande “losse” buitenkeuken maar over het algemeen combineren wij deze met een terrasoverkappingveranda of tuinkamer. Wij bouwen de houten buitenkeuken dan in dezelfde stijl als de veranda. Door gebruik van verschillende soorten hout, hang en sluitwerk, verbindingen of keukenblad kunnen wij een geheel andere uitstraling aan de buitenkeuken meegeven. Op bovenstaande foto ziet u een houten buitenkeuken in landelijke stijl. Maar door gebruik van ander hout en ander hang en sluitwerk kunnen wij ook een heel moderne buitenkeuken realiseren. Uiteindelijk bouwen wij voor ieder een persoonlijke geheel naar eigen wens ontworpen buitenkeuken.
Van pizzaoven tot complete keuken
Wat betreft de uitvoering kunt u het zo gek maken als u het zelf wil. Een bar, een pizzaoven, een barbecue, kookplaat, gootsteen met kraan of alleen maar een blad en kastjes. U bepaald zelf hoe de houten buitenkeuken eruit komt te zien.
We gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent
Als de buitenkeuken helemaal af is hoeft u zich alleen nog maar bezig te houden met de inrichting en het afstylen van de buitenkeuken. U kunt ze natuurlijk ook bij offerte op laten nemen dan maken wij een totaal prijs voor uw project. Een houten buitenkeuken. Op basis van uw wensen komen wij met een ontwerp. Als dat akkoord is maken we een planning en beginnen we met produceren in onze eigen werkplaats in Obdam. Daar worden alle onderdelen op maat gemaakt. Op locatie bij u thuis zal een team van professionele timmerlieden de houten buitenkeuken voor u monteren. En u weet het: we gaan niet eerder weg dan dat u tevreden bent!

Zo realiseren wij uw Houten buitenkeuken

Stap 1: Uw wensen vaststellen

Op afspraak bent u van harte welkom in onze showroom met verandatuin waar wij uitgebreid uw wensen inventariseren en u van ons advies krijgt over de mogelijkheden die er zijn. Denk aan de positie in uw tuin, afmetingen, wel of geen vergunning nodig, het materiaalgebruik, etc.

Eigenaar Ferry in gesprek met een klant in de showroom
Eigenaar Ferry in gesprek met een klant

Stap 2: Ontwerpen

Naar aanleiding van dit gesprek vertalen wij uw wensen in een planbeschrijving waar wij een materiaaloverzicht, foto’s, impressie en een offerte aan toevoegen. Na akkoord maken wij de opdrachtbevestiging gereed, waarna wij altijd nog bij u op locatie langskomen en alles inmeten. Vervolgens gaan wij aan de slag met de bouwtekening. U krijgt hiermee een goed beeld van uw toekomstige Houten buitenkeuken.

Tekenaar tekent in 3D de overkapping voor de klant
Tekenaar aan het werk voor een nieuw ontwerp

Stap 3: Prefabricage

De prefabricage gebeurt in onze eigen werkplaats onder optimale omstandigheden. Hiermee verkorten wij de bouwtijd en ondervindt u minder hinder van onze werkzaamheden bij de bouw van uw Houten buitenkeuken.

Overkapping in delen op onze vorkheftruck in onze werkplaats
De overkapping in de werkplaats

Stap 4: Het plaatsen

Na de prefabricage komen wij de Houten buitenkeuken plaatsen. De planning overleggen we met u. Ook kunnen wij de juiste werkvolgorde ten opzichte van andere werkzaamheden in de tuin bepalen.

Timmerlieden bouwen een veranda aan het huis in de achtertuin
De timmerlieden van Uw Veranda Specialist aan het werk

Stap 5: Oplevering

Samen met u leveren wij het project op. Wij sluiten de klus pas af wanneer u tevreden bent.

Opgeleverd werk van Uw Veranda Specialist
(incl. styling en tuin)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Houten buitenkeuken”

Prijs:

 15.000,00

Een offerte aanvragen is altijd gratis en vrijblijvend. Wij denken graag met u mee en voorzien u van het beste advies!

Offerte aanvragenof adviesgesprek inplannen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Speciaal voor u op maat gemaakt
  • 3D tekening inbegrepen
  • Al meer dan 3000 overkappingen in Noord-Holland opgeleverd
  • Wij zijn pas blij als u blij bent

De meest verkochte overkappingen: