Onze werkwijze 
Naar aanleiding van een vrijblijvendeafspraak maken wij uw wensen inzichtelijk.

Met onze expertise op het gebied van veranda's en overkappingen kunnen wij u goed adviseren in de mogelijkheden.

Wanneer wij u tijdens een vrijblijvende afspraak hebben geinformeerd gaan wij een offerte voor u opstellen die aansluit op uw wensen. Is deze offerte naar wens dan ontvangt u van ons een 3D impressie van de veranda of overkapping. Op deze manier weet  u precies wat u krijgt en of het aansluit op uw wensen!

Maatwerk naar wens!
Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve, duurzame en betaalbare veranda's, carports, tuinhuizen, kapschuren en terrasoverkappingen. Al onze overkappingen worden in onze eigen werkplaats gefabriceerd zodat wij de kwaliteit, en daarmee de duurzaamheid, kunnen waarborgen. Omdat wij de overkappingen zelf fabriceren is iedere gewenste maatvoering, stijl en afwerking mogelijk, u krijgt bij ons maatwerk naar wens. 

Onze overkappingen worden alleen opgebouwd uit massief PEFC-gecertificeerd kwaliteitshout, dit staat voor vele jaren plezier. Daarnaast wordt met PEFC-gecertificeerd hout duurzaam bosbeheer bewerkstelligt, iets dat wij als onderneming hoog in het vaandel hebben staan.

Onze basismodellen
Hieronder treft u het assortiment aan Douglas houten en Grenen veranda's, overkappingen, carports, kapschuren en tuinhuizen die compleet bij u thuis worden aangeleverd en opgebouwd. Bij de verschillende uitvoeringen treft u ook een overzicht van de opbouw. Wenst u de overkapping zelf op te bouwen, dan kunt u deze ook als bouwpakket bestellen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neemt u dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren.

Vind ons ook op

facebook
Like ons op Facebook
JM-Eco-Cosmetics
Volg ons op Twitter

Contact ons

Postadres
Aurora 10
1716 DP  OPMEER
Tel.: 0226 753 255
Mob.: 06 5239 5607
 
Werkplaats (bezoek graag op afspraak)
Butter 28
1713 GM OBDAM
 
KvK-inschrijfnummer : 371172130000
BTW-nummer: NL1878.40.088.B01
IBAN: NL48INGB0005281485